Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Πράσινη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


Μια ποικιλία πρασινάδας με λίγο τσιτσί μέσα, όπως συνήθιζαν να λένε κάποτε τα μωρά, για να δώσουμε ποικιλία γεύσης και πρωτεϊνών στη σαλάτα μας.








 Υλικά: 


φύλλα κόκκινου ή πράσινου μαρουλιού 

ρόκα 

φύλλα από σπανάκι 

1 φρέσκο κρεμμυδάκι 

1 μικρό ματσάκι άνηθο 

1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 

1 φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα

λίγο χυμό λεμονιού

αλάτι, πιπέρι 

ρίγανη 

θυμάρι 


Εκτέλεση:


 Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μικρό ταψάκι και το αλατοπιπερώνουμε.

 Ρίχνουμε θυμάρι και ρίγανη, μια κουταλιά λάδι και λίγο λεμόνι. 

 Το ψήνουμε στο γκριλ κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει αρκετό χρώμα.

Κόβουμε και συγκεντρώνουμε όλα τα πράσινα μέρη της σαλάτας στη σαλατιέρα, κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο κι από πάνω ρίχνουμε λάδι, αλάτι και λεμόνι.





2 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμε Ρια μου!
    Χρονια πολλα στις *μητερες* ολου του κοσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ κι εγώ Πόπη μου
      Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες με αγάπη.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...