Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πατάτες τυλιχτές στη λαδόκολλα

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

 

Εύκολο φαγητό που ταιριάζει με ψητά κρέατα ή ψάρια, αλλά τρώγονται το ίδιο ευχάριστα και μόνες τους με λαδολέμονο και ρίγανη.



Υλικά: 

 

πατάτες 

αλάτι 

λάδι 

λεμόνι 

ρίγανη 

 

Εκτέλεση:

 

 Μετά από πολύ καλό πλύσιμο βάζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα σε λαδόκολλα. Τις αλατίζουμε.

 Τις τυλίγουμε στη λαδόκολλα κι απ' έξω τυλίγουμε το πακέτο με αλουμινόχαρτο.





Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 1 - 1 1/2 ώρα ή μέχρι να καρφώνονται με το πιρούνι.


  Τις κόβουμε σε κομμάτια, σερβίρουμε στην πιατέλα με λάδι....


λεμόνι....

αλάτι και ρίγανη. Αν δε σας αρέσει η φλούδα μπορείτε να τις ξεφλουδίσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...